Moai mei blommen/Vleesbedrijf Weidenaar ledenpartij

Vrijdagavond 2 juni werd er weer gekaatst bij Kf de Trije Doarpen. Alle categorieën werden vertegenwoordigd deze avond. Bij de welpen gingen de kransen naar de besties Lisse en Mare, de 2de prijs was voor Elise en Jildert. Natuurlijk kreeg iedereen wat in de welpencategorie zoals altijd. Omdat de sponsoren vandaag Moai mei Blommen en Vleesbedrijf Weidenaar waren kregen ze allemaal een prachtige roos en een een zakje met wat lekkers waar o.a. een worstje in zat.

In de pupillencategorie werden de kransen door Anne Lynn en Sijmen gewonnen, hier ging de 2de prijs naar Stefan, Rianne en Tamara en de 3de prijs werd gewonnen door Wiebe Geart en Sietse.

Bij de oudste jeugd waren 6 parturen en werd gekaatst in 2 poules. De winnaars werden Marije en Suzanne, de 2de prijs was voor Wijbren en Yellina en de derde prijs ging naar Laura en Fenna.

Bij de senioren was de opkomst minimaal met 4 parturen van 2. De 2de omloop kwam er een 5-5 6-6 aan de telegraaf en ook in de laatste omloop was er een zeer spannende partij die pas beslist werd op 5-5 6-2. De kransen gingen naar Waatze en Annemarie, de 2de prijs was voor de dames Suzanna en Aljantine.